Billig overnatning

Nattero til halv pris! Vi tilbyder en billig overnatning på vores 3 stjernede hotel med praktisk beliggenhed midt i Danmark. På Hotel Antvorskov får du både god service og høj kvalitet til en attraktiv pris. Vores 82 lækre værelser står klar til at give dig en god nats søvn.

Før og efter du har nydt din billige overnatning, kan du stille sulten i vores restaurant, hvor du kan få både morgenbuffet, frokosttilbud, salatbar og velsmagende hovedretter.

Når du vågner frisk og veludhvilet efter en overnatning kan du snuppe et spil golf på Slagelses nye, flotte golfbane, som ligger kun 7 km fra hotellet. Derudover har vi et samarbejde med 6 andre golfbaner, så du har nem adgang til at spille på disse baner.

Book en billig overnatning

Vores værelser er store og rummelige, indrettet med gode senge og moderne badeværelser. Værelserne har skrivebord, tv og et stort skab – og alle værelser har naturligvis gratis bredbånd. Du kan checke ind døgnet rundt. Book en billig overnatning – kontakt os på telefon 58 50 53 60 eller benyt booking-knappen til højre.