Reglement og Information

For at dit/jeres samt vores øvrige gæsters ophold på Hotel Antvorskov gerne skulle være så behageligt som muligt for alle, er der et reglement, der bedes overholdt. Har du spørgsmål til dette eller er du i tvivl, om hvordan du/I skal forholde jer, så kontakt os i receptionen. På forhånd tak – med ønsket om et godt ophold.

Regler for brug af værelset

 • Det er ikke tilladt at ryge på værelset, rygning medfører et gebyr på kr. 1.500,-
 • Det er ikke tilladt at nedtage, de af hotellet, opstillede affekter, så som brandalarm, billeder, lamper, tv, mm. Værelserne kontrolleres dagligt og skulle der være brud på reglementet tillægges et gebyr på kr. 1.500,-
 • Unødig støj som er til gene for hotellets øvrige gæster er ikke tilladt, dvs. at det ikke er tilladt at holde fest eller anden støjende adfærd på værelset.
 • Tyveri meldes til politiet.
 • Der er afrejse senest kl. 10.00 på afrejsedagen, er værelset ikke forladt på afrejsetidspunktet betragtes dette som en forlængelse af bookingen og der opkræves for en ny dag.

Udlån:
Det er muligt at låne forskellige affekter i receptionen:

 • Hårtørrer
 • Sysæt
 • Skopudsesæt
 • Strygejern
 • Sengeklemmer (til at samle sengene)
 • Babyseng
 • Har du særlige forespørgsler venligst kontakt receptionen

Erstatningsansvar:
Parterne er iøvrigt ansvarlige for overholdelse af booking-aftalen i henhold til dansk retsalm. regler med følgende undtagelser: I tilfælde af force majeure og/eller andre ekstraordinære forhold, der ligger udenfor HOTEL ANTVORSKOVs direkte kontrol – herunder bl.a. brand, vandskade, strejke/lockout og sygdom hos personale, er HOTEL ANTVORSKOV berettiget til annullering af aftalen uden varsel og erstatningspligt.

HOTEL ANTVORSKOVs erstatningsansvar for aftalens overholdelse kan aldrig overstige bookingens samlede pris, og en eventuel erstatning omfatter ikke inddirekte tab, såsom avancetab. Transport- og rejseomkostninger til alternativ indkvartering dækkes ikke.

Værdigenstande / opbevaring af bagage m.v.:
HOTEL ANTVORSKOV er ikke ansvarlig for bortkomst eller tyveri af værdigenstande og bagage på værelset eller på hotellet iøvrigt.

Glemte genstande:
Værdigenstande efterladt/glemt på værelset eller hotellet opbevares højest 3 måneder efter afrejse. Eftersendelse af genstande kan ske mod betaling af et ekspeditions- og pakkegebyr på pt. kr. 200 hvortil kommer nødvendig porto eller transportørudgift. Genstande eftersendes kun mod forudbetaling af gebyr og porto, og der kan ikke sendes pr. efterkrav.

Parkering:
Hotel Antvorskov tilbyder sine gæster gratis parkering, for at undgå afgift bliver der udleveret parkeringsbevis i receptionen til hotellets gæster. HOTEL ANTVORSKOV er ikke ansvarlig for tyveri af eller i det parkerede køretøj samt hærværk. Ved parkering uden parkeringsbevis kan der opkræves et kontrolgebyr på pt. 750,-.

Rengøring:
Rengøring af værelserne foregår dagligt mellem kl. 9.00 og 15.00. Forhindres eller vanskeliggøres rengøringen af bagage eller andre genstande tilhørende gæsten, er HOTEL ANTVORSKOV berettiget til at undlade rengøringen pågældende dag. Håndklæder skiftes dagligt efter behov. Ved ophold i mere end 3 dage skiftes sengelinned efter behov.

 

Gældende fra 20. december 2017

Frister det med en golf-weekend …

Hotel Antvorskov ligger kun 7 km fra Slagelses nye flotte golfbane.

Vi har etableret samarbejde med 6 golfbaner, hvilket nemt giver dig adgang til at spille golf på følgende 6 spændende baner: Korsør, Trelleborg, Sorø; Kalundborg, Holbæk, Næstved

Golf-tilbud

Hotel Antvorskov hjælper gerne med at skræddersy en pakke ud fra dine ønsker og behov.

Ring til os for nærmere information: Telefon: (+45) 58 50 53 60.

Lækker brunch eller frokost ...

På din vej rundt i vores spændende egn, så kan vi anbefale dig at gøre et stop i Hotel Antvorskovs ‘Café 39’, her kan ud fx. nyde en brunch eller frokostbuffet for kun kr. 99.- per person.

Vores køkken tilbyder også hel og delvis catering til møder og familiearrangementer i vores møde- og selskabslokaler. Der er også mulighed for mad ‘ud af huset’. Kontakt os for nærmere.

Brug vores formular, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

LEJ LOKALER

LEJ LOKALER

Lej møde- og selskabslokaler
til enhver lejlighed

Læs mere

GALLERI

GALLERI

Se billeder fra hotellet
og vores café

Læs mere

CAFÉ 39

CAFE 39

Velbekomme!
Et bredt udvalg til både den lille og store sult.

Læs mere

ADRESSE

Hotel Antvorskov
Trafikcenter Alle 4
4200 Slagelse

MAIL

info@hotelantvorskov.dk

FAX

+45 58 50 53 40

TELEFON

+45 58 50 53 60